Épületbontással kapcsolatban hívj bátran: +36 30 418 6563 Írj e-mailt: kapcsolat.ab@gmail.com

Azbeszt, veszélyes hulladék

Azbeszt, pala, veszélyes hulladék bontása, elszállítás, kezelés, dokumentáció

Rejtett költségek nélkül, egyedi ajánlat alapján

Fontosnak tartjuk, hogy az  elvállalt épületbontás a lehető legjobb minőségben, a legrövidebb időn belül és az előre meghatározott, szerződésben foglalt költségekkel készüljön el, a piacon megtalálható lehetőségek között a legjobb áron! Pontos, tételes árajánlatot adunk, amihez tartjuk magunkat!

epuletbontas-teljeskoru_szolgaltatas_uj

Bármit elbontunk,
Teljes körű szolgáltatással

Gépparkunk lehetővé teszi, hogy bármilyen bontást elvégezzünk, legyen az egy családi ház, vagy akár egy ipari épület bontása. Nincsen más dolgod, csak megrendelni az munkálatokat, minden másról mi gondoskodunk! Minden adminisztratív feladatot átvállalunk. Engedélyeztetések ügyintézése, E-napló vezetése, behajtási engedélyek intézése, stb.

17 év szakmai tapasztalat, képzett szakemberek

Korrekt elszámolással, korrekt árakon, szakértő munkatársakkal, profi gépekkel – Így dolgozunk mi! Nálunk épületbontási projekted jó kezekben van. A feladatot pontosan és határidőre elvégezzük. Amiben megállapodtunk, biztosra veheted, hogy elkészül! Szakterületünk még a bontási törmelékek újrahasznosítása, ezzel csökkentjük a költségeidet.

Épületbontás szerződéssel és garanciával

Meghatározott és elvárt követelmények 100%-os kielégítése! Számunkra ezt jelenti a minőség, és erre Garanciát is vállalunk! Na meg persze szerződéssel dolgozunk, hogy biztonságban tudd projekted! Legfontosabb számunkra, hogy Ügyfelünkként elégedett legyél a munkánkkal! 

Azbeszt?

  • Az azbeszt, azbesztpala veszélyes hulladék, rákkeltő anyag, melyet megfelelően kell lebontani, elszállítani, tárolni és megsemmisíteni. 
  • A bontására vonatkozó hatályos rendelet értelmében először el kell távolítani az azbesztet az épületből és csak ezután lehet hozzálátni a bontáshoz. 
  • A bontott azbesztet tartalmazó építőanyagok hulladéka veszélyes hulladéknak minősül, így e hulladékok kezelését csak arra engedéllyel rendelkező vállalkozó végezheti.
Vállaljuk Veszélyes hulladékok, azbeszt, pala bontását és szakszerű elszállítását!
 

AZ ÉPÜLETBONTÁS MEGRENDELÉSÉNEK FOLYAMATA

  • kapcsolatfelvétel telefonon,
  • INGYENES helyszíni felmérés, igények felmérése,
  • pontos árajánlat elkészítése,
  • szerződéskötés,
  • épületbontás lebonyolítása,
  • igény esetén bontási törmelék elszállítása, tereprendezés.
A teljes épületbontás elvégezhető, akár 5-10 munkanap alatt!
 

Kérj ajánlatot a bontási munkálatokra!

Keress telefonon, beszéljük meg mire lenne szükséged és kidolgozom számodra a legjobb megoldást!

Terényi-Takács Gábor – +36 (30) 418 6563

Scroll to top