fbpx

Épületbontás ára

Épületbontás ára

Mennyibe kerül az épületbontás?

AZ ÉPÜLETBONTÁS ÁRA

Már 4999 Ft/m3-től vállaljuk épületek bontását, de azt tudnod kell, hogy az épületbontás árát több minden befolyásolja. Például az épület mérete, a szintek száma, az építőanyagok típusa, a bontandó épület elhelyezkedése, van-e veszélyes anyag, stb.

Nagyságrendi árat tudunk mondani néhány adat megadása után, de pontos, tételes árajánlatot csak helyszíni felmérés után tudunk adni!

SZOLGÁLTATÁSAINK

Ingyenes helyszíni felmérés. Épületbontás, Tereprendezés, Földmunka, Törmelék elszállítás.

Milyen bontást vállalunk?
Épületbontás, Csarnokbontás, Ipari épület bontás, Családi ház bontás, Lakásbontás, Istállóbontás, Garázsbontás, Társasház bontás.

AZ ÉPÜLETBONTÁS MEGRENDELÉSÉNEK FOLYAMATA

  • kapcsolatfelvétel űrlap kitöltésével, telefonon vagy e-mailben,
  • INGYENES helyszíni felmérés, igények felmérése,
  • pontos árajánlat elkészítése,
  • szerződéskötés,
  • épületbontás lebonyolítása,
  • igény esetén bontási törmelék elszállítása, tereprendezés.
A teljes épületbontás elvégezhető, akár 5-10 munkanap alatt!
 

Kérj visszahívást!

Töltsd ki az űrlapot, és kérj ajánlatot a bontási munkálatokra!

*Az űrlap kitöltése kötelezettség mentes, nem minősül szerződéskötésnek. 

Az épületbontás ára

Építkezés előtt, vagy átalakítás, bővítés, esetleg felújítás során bizony szükség lehet itt ott eltüntetni néhány falat, olykor még egy egész házat is, hogy szabadon tudjunk dolgozni egy megtisztított terepen. Ami útban van, azt le kell rombolni, ahogy a mottónkban is benne van. Azonban nem mindegy, hogy milyen áron. J

epuletbontas-mennyiber-kerül-az-épületbontás-épületbontás-ára_1

Tehát mennyibe kerül az épületbontás?

Ez az a kérdés, amit most itt nem fogok tudni pontosan levezetni neked, ugyanis az épületbontás ára több tényezőtől is függ. Nézzük, hogy mik ezek!

1.      Az elbontandó épület mérete befolyásolja legnagyobb mértékben az árat. Minél nagyobb alapterületen fekszik az épület, annál drágább lesz a bontás, illetve az emeletek száma is jócskán megnöveli a költségeket.

2.      Az elbontandó épületben található anyagok szintén befolyásolják az épületbontás árát. Először is az, hogy milyen építőelemekből tevődik össze. Fából, téglából, betonból, vasból?  Lássunk egy példát: Egy acélcsarnok bontása a speciális bontások körébe sorolható, melyhez több időre és különlegesebb gépekre van szükség, mint egy egyszerű faház elbontása esetén, ez nyilván az épületbontás árában is megmutatkozik.

3.      A következő tényező, ami befolyásolja az épületbontás árát az, hogy mennyire nehéz eljutni a bontandó épülethez? Mennyire nehéz a gépekkel megközelíteni, milyen utak veszik körbe, hol helyezkedik el az épület a telken belül. Ha a telek végében, akkor minden anyagot előre kell hordani. Ezek mind költségnövelő tényezők.

4.      Veszélyes anyagok a bontás során? Az azbeszt a leggyakrabban előforduló ilyen anyag, melyet speciálisan kell kezelni, elszállítani és megsemmisíteni, éppen emiatt az épületbontás ára is jóval magasabb lesz egy olyan épületnél, ahol megtalálható.

Tehát jócskán van befolyásoló tényező, a tereprendezésre és a törmelék elszállításra pedig még nem is tértem ki. Ami biztos, hogy ahhoz, hogy pontos ajánlatot tudjunk adni neked a munkálatokra, mindenképp szükség van egy helyszíni felmérésre, addig pedig nagyságrendileg lehet kikalkulálni, hogy körül-belül mennyibe fog ez kerülni neked. Töltsd ki bátran az ajánlatkérő űrlapunkatJ

Scroll to top